Bolago för startups och tillväxtbolag

Organisationer som befinner sig i tillväxtfas har särskilda behov på alla nivåer. Styrelsearbetet måste gå fort, optionsprogrammen ska vara enkla att administrera och bolagsstämmorna behöver skötas smärtfritt. 

Bolago fixar allt det åt er.

Snabbt, enkelt och rätt

Bolago är byggt för att ni ska kunna sköta ert administrativa arbete korrekt och komplett i farten. Alla i styrelsen kan vara med och bidra och våra färdiga processer gör att ni undviker misstag.

Gör optionsprogram och ta in pengar utan krångel

För att ta er verksamhet till nästa nivå behöver ni engagera rätt personer på rätt sätt. Det innebär ofta att både ställa ut optioner och ta in mer kapital flera gånger per år. 

Engagera personal och investerare

Med Bolagos depåtjänst kan både optionsinnehavare och investerare se sina innehav och förstå hur värdet utvecklas över tid.

Kundcase

Done Services

Done grundades 2019 av entreprenörerna Malin Granlund och Alek Åström och vi finns idag i hela Sverige! Sedan starten har vi faciliterat över 10 000 jobb och har bland annat installerat 5000 laddboxar för elbilar.

Bolago är ett måste för alla grundare! Tjänsten har hjälpt oss fokusera på vårt företag istället för att hantera pappersarbete och krånglig bolagsjuridik. Vi uppskattar att allt är standardiserat och lätt att använda och till en bråkdel av kostnaden jämfört med att anlita en advokat. Vi har haft stor nytta av många av mallarna men också att vi kunnat hålla allt uppdaterat och strukturerat på ett ställe. Supporten är också förstklassig och överträffar alltid våra förväntningar när vi behöver hjälp.